Skovturen 2018

I år var det ‘den hemmelige skovtur’ som ledelsen planlagde og turen gik til Elsass i Charlottenlund. (https://elsassfonden.dk)

Jonstrupvang og Elsass Fonden har indgået et spændende samarbejde, som vi kommer til at høre meget mere til senere. Derfor gav vores besøg rigtig meget mening, da alle vores beboere og dagbrugere nu har været der.

Vi blev budt velkommen af Peder Esben, direktør, og derefter blev vi sendt ud på poster. Der blev både brug for mod, styrke og sammenhold for at klare sig igennem: smagsprøver på øjne, insekter og ædlere dele på lam (!), vandglidebane, svævebane, giga bolde, træklatring, vandballonkast og mere. Derefter blev der serveret den lækreste frokost buffet; hvor blev vi dog forkælet!

Tusind tak for en dejlig dag!

En tanke om “Skovturen 2018”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *